Animatiefilm laten maken

Animatiefilm laten maken

Een animatievideo laten maken

Het laten maken van een animatievideo kan een geweldige manier zijn om uw bedrijf op te laten opvallen en meer klanten aan te trekken. Door het laagdrempelige karakter van een animatievideo kunt u op een doeltreffende manier uw boodschap over brengen aan de kijker. Niet elk bedrijf beschikt echter over de expertise om deze video’s te maken.

Bij TimmerTV maken we verbluffende video’s voor onze klanten, die hen helpen hun online aanwezigheid te laten groeien en leads te genereren. Ons ervaren team professionals blinkt uit in het maken van animatievideo’s voor de meest uiteenlopende typen klanten. De animatievideo’s van TimmerTV zorgen er voor dat u op een simpele en herkenbare manier passend bij uw organisatie informatie over kunt dragen via sociale media, websites of presentaties.

Gedurende de afgelopen jaren hebben we met ontzettend veel bedrijven samengewerkt, en hen geholpen succes te behalen door middel van effectieve videomarketingstrategieën. Mochten dit uw interesse gewekt hebben, neem dan gerust eens contact op.

Super service! Luistert goed naar de mening/wens van de klant!  – Lise Dellen

Animatiefilm laten maken: de kosten

Een goed uitgangspunt voor een motion graphics video is €600 per dag dat een vormgever / animator aan de video werkt. Afhankelijk van de opdracht komen hier dan nog de kosten voor een voice-over en/of muziek bij. Prijsindicatie ontvangen? Stuur ons dan een berichtje.

Bedrijfsvideo laten maken door professioneel productiebedrijf TimmerTV

Benieuwd wat de precieze kosten voor uw animatiefilm zullen zijn? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    Animatievideo laten maken: Voorbeelden