Drone video laten maken

Drone video laten maken

Drone video op laten nemen

Door een drone video te laten maken kunt u op een geweldige manier indrukwekkende beelden aan uw video’s toevoegen. Het verkrijgen van kwalitatief hoogwaardige luchtopnames met een goede drone is echter een duur en tijdrovend proces. Het aanschaffen van een eigen drone is duur en ervaring opdoen bij het vastleggen van luchtbeelden kost veel tijd.

TimmerTV biedt betaalbare luchtvideo-opnamediensten voor uw bedrijf of persoonlijk gebruik. Onze drone operators hebben reeds jaren ervaring bij het bedienen van drones voor de meest uiteenlopende videoproducties. Het team van TimmerTV komt graag naar u toe om de gewenste dronebeelden voor u vast te leggen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze gecertificeerde drone operators.

Super service! Luistert goed naar de mening/wens van de klant!  – Lise Dellen

Drone video laten maken; wat kost het?

Het maken van een dronevideo klinkt simpel, maar na het schieten van de beelden begint het werk eigenlijk pas. Denk aan het monteren van de beelden, een voice-over, muziekrechten of het toevoegen van animaties. Meer weten over de kosten van uw idee? Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bedrijfsvideo laten maken door professioneel productiebedrijf TimmerTV

Benieuwd wat de precieze kosten voor uw drone video zijn? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    Drone video’s: Voorbeelden