Instructievideo laten maken

Instructievideo laten maken

Een instructievideo laten maken

Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve manier om trainingsvideo’s, e-learning content of instructievideo’s te laten maken, dan kunnen wij u helpen. Wij produceren makkelijk te begrijpen geanimeerde en live-action-video trainingsvideo’s tegen een betaalbare prijs. Onze klanten houden van ons vermogen om complexe ideeën om te zetten in boeiende leerervaringen. Met behulp van korte educatieve video’s kunnen bijvoorbeeld werknemers snel on-the-job opgeleid worden.

Het team van TimmerTV bestaat o.a. uit professionele animators, editors en voice-over artiesten. Daarmee maken wij het voor de klant gemakkelijk om boeiende e-learning cursussen te maken. Wij hebben enkele van de grootste bedrijven ter wereld geholpen met hun zakelijke trainingsbehoeften door effectieve makkelijk te begrijpen content voor hen te produceren. Of u nu een webinar wilt maken, wilt uitleggen hoe u uw software gebruikt of uw nieuwe productlijn wilt laten zien – TimmerTV helpt u graag verder!

Super service! Luistert goed naar de mening/wens van de klant!  – Lise Dellen

Instructievideo laten maken; wat kost dat?

Wat een instructievideo precies kost is afhankelijk van het aantal draaidagen, de benodigde apparatuur en het aantal montagedagen. Ter indicatie, een draaidag met 1 cameraman kost €440, en een montage dag €500. Omdat elke opdracht maatwerk betreft kunt u via het formulier vrijblijvend een prijsindicatie opvragen.

Bedrijfsvideo laten maken door professioneel productiebedrijf TimmerTV

Benieuwd wat de precieze kosten voor uw instructievideo zullen zijn? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    Instructievideo’s / uitleg video’s: Voorbeelden