Mogelijkheden

Bedrijfsfilms

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek. Wij zorgen ervoor dat dat van het beeld afspat. Niet alleen kunnen we de volledige productie verzorgen, TimmerTV luistert ook graag naar jouw ideeën. Daarnaast geven we advies over hoe de video te gebruiken op social media, zodat niemand er omheen kan.

COMMERCIALS

Extra aandacht nodig? Wij zetten je product, dienst of bedrijf maar al te graag in de schijnwerpers. Van pril concept tot scherpe commercial, TimmerTV regelt het.

MEERCAMERA REGISTRATIE

Samen met onze technische partners en ervaren regisseurs kunnen wij jouw event, show of programma registreren op hoge kwaliteit. Dit kan voor zowel televisie als online.

MOTION DESIGN

Wij kunnen je video ook grafisch tot leven laten komen. Onze ervaren motion designers geven hier in zowel 2D als 3D een prachtige invulling aan.

TV PRODUCTIES

Dankzij onze jarenlange ervaring in de televisiewereld, ondermeer voor Endemol en Fox Sports, draaien wij onze hand niet om voor live uitzendingen, ENG-programma’s, programma-onderdelen, talkshows en specials. Ook denken wij graag mee over de ontwikkeling van nieuwe formats.

ONLINE VIDEO

Voor online geldt: kort en krachtig. Dat kunnen wij als geen ander. Voor reclame- en marketingbureaus als Exterion Media en Triple Double verzorgen wij de beste online boodschap voor klanten. Daarnaast werken we samen met tv-producenten.We verpakken jouw wensen in aantrekkelijke video’s, waar iedereen op klikt. Niet alleen korte boodschappen vertalen wij naar krachtige video’s. Ook voor langere reportages of video’s denken wij met u mee. Zo kunnen artiesten bij TimmerTV terecht voor muziekvideo’s.

FREELANCE

Regisseur, cameraman, verslaggever of editor nodig? Geen probleem. Wij helpen je graag bij jouw productie. Neem gerust contact op om eens kennis te maken.

CONCEPT ONTWIKKELING

Wij doen meer dan slechts de camera laten draaien. Juist in de fase daarvóór bieden we wat graag onze kennis aan. Dankzij onze ervaring weten we precies wat wel en niet werkt op beeld.

Mogelijkheden

Hoi, wij zijn TIMMERTV! Een team van jonge enthousiaste creatievelingen. Leuk dat je hier bent aanbelandt, en wilt weten wat wij jou kunnen bieden. We kunnen niet alles benoemen, maar hier krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Wanneer je besluit met ons samen te werken leg je ons jouw idee uit. Wat wil je graag terug zien in de video? Wie is de doelgroep? Wat is het doel van de video en wanneer is dat voor jou bereikt? Wanneer is het project voor jou geslaagd?

TIMMERTV gaat met al die informatie voor jou aan de slag. Daarbij houden we bijvoorbeeld rekening met techniek, deadlines, budget en specifieke wensen. Bij het schrijven van het script, en het maken van een plan denken we voortdurend aan de doelgroep. Spreekt dit de doelgroep echt aan? Hoeveel draagt deze stap bij aan het bereiken van de gestelde doelen?

Wat voor producties maken jullie?

Bij TIMMERTV maken we de meest uiteenlopende producties. Denk aan commercials, meerdelige series voor publicatie online of voor op de TV. Daar stopt ons werkgebied natuurlijk niet, want ook instructievideo’s, animatievideo’s en live registraties van evenementen behoren tot onze expertise.

Het filmen van deze producties gebeurt op de meest uiteenlopende manieren. Vanuit de lucht, op een boot, vanuit een auto of vanuit verschillende hoeken. Al deze aspecten leggen we vooraf vast in een uitgebreid plan.

Het plan

Afhankelijk van de opdracht bestaat een plan uit diverse aspecten. Denk hierbij aan:

  • Filmen we vanaf de schouder, of van een statief?
  • Van een rijdende politiemotor of een speedboot?
  • Van achter het podium of vanuit de lucht?
  • Moeten de hoofdrolspelers iets zeggen?
  • Moet er worden geïnterviewd?
  • Filmen we dit het beste met twee of met drie camera’s?

Als we al deze vragen beantwoord hebben schrijven we een script en gaan we draaien, monteren en muziek bepalen. Wanneer dat nodig is schakelen we een voice over in, en regelen we de ondertiteling. Bij TIMMERTV zijn de mogelijkheden (bijna) onbeperkt. Meer weten? Neem dan eens contact op, bekijk hier onder onze showreel, of bekijk hier een greep uit ons portfolio. Wellicht tot snel!