Mogelijkheden

Bedrijfsfilms

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek. Wij zorgen ervoor dat dat van het beeld afspat. Niet alleen kunnen we de volledige productie verzorgen, TimmerTV luistert ook graag naar jouw ideeën. Daarnaast geven we advies over hoe de video te gebruiken op social media, zodat niemand er omheen kan.

COMMERCIALS

Extra aandacht nodig? Wij zetten je product, dienst of bedrijf maar al te graag in de schijnwerpers. Van pril concept tot scherpe commercial, TimmerTV regelt het.

MEERCAMERA REGISTRATIE

Samen met onze technische partners en ervaren regisseurs kunnen wij jouw event, show of programma registreren op hoge kwaliteit. Dit kan voor zowel televisie als online.

MOTION DESIGN

Wij kunnen je video ook grafisch tot leven laten komen. Onze ervaren motion designers geven hier in zowel 2D als 3D een prachtige invulling aan.

TV PRODUCTIES

Dankzij onze jarenlange ervaring in de televisiewereld, ondermeer voor Endemol en Fox Sports, draaien wij onze hand niet om voor live uitzendingen, ENG-programma’s, programma-onderdelen, talkshows en specials. Ook denken wij graag mee over de ontwikkeling van nieuwe formats.

ONLINE VIDEO

Voor online geldt: kort en krachtig. Dat kunnen wij als geen ander. Voor reclame- en marketingbureaus als Exterion Media en Triple Double verzorgen wij de beste online boodschap voor klanten. Daarnaast werken we samen met tv-producenten.We verpakken jouw wensen in aantrekkelijke video’s, waar iedereen op klikt. Niet alleen korte boodschappen vertalen wij naar krachtige video’s. Ook voor langere reportages of video’s denken wij met u mee. Zo kunnen artiesten bij TimmerTV terecht voor muziekvideo’s.

FREELANCE

Regisseur, cameraman, verslaggever of editor nodig? Geen probleem. Wij helpen je graag bij jouw productie. Neem gerust contact op om eens kennis te maken.

CONCEPT ONTWIKKELING

Wij doen meer dan slechts de camera laten draaien. Juist in de fase daarvóór bieden we wat graag onze kennis aan. Dankzij onze ervaring weten we precies wat wel en niet werkt op beeld.

Mogelijkheden

Heb je een uurtje?
Dan zetten we onze mogelijkheden even op een rijtje.

TimmerTV levert geen klakkeloos aan elkaar geplakte beeldfragmenten.
Jij komt met een basisidee, wij gaan aan de slag.
Met jullie doel voor ogen en binnen die mogelijkheden.
Wij houden altijd rekening met techniek, deadlines, budget en wensen.

Wij willen weten wie, en wat jullie met de video willen bereiken.

En waarom.

Aan welke vorm denken jullie?
Wat is de doelgroep?
Is het een bedrijfsfilm voor potentiële klanten?
Een commercial voor de bioscoop? Voor tv of voor social media?
Is het een instructievideo voor leerlingen? Of voor gebruikers van een product? Een aftermovie van een dancefeest of een live-registratie?

Kunnen wij jullie doel het beste bereiken met beelden vanaf de schouder of van een statief? Van een rijdende politiemotor of een speedboot?
Van achter het podium of vanuit de lucht?
Moeten de hoofdrolspelers iets zeggen of worden geïnterviewd?
Filmen we dit het beste met twee of met drie camera’s?

Wat is de beste lengte van deze videoboodschap?

Talloze vragen, talloze antwoorden.
En honderden mogelijkheden.
Wij zetten ze op een rijtje.

Samen met jullie komen we tot een concept dat voldoet aan jullie doelen.
Daarna schrijven we een script en gaan we draaien, monteren, muziek bepalen. Als het nodig is, schakelen we een voice over in en regelen we de ondertiteling.

Wij kunnen en doen alles voor een eindproduct waar onze klanten blij van worden.