Online video laten maken

Online video laten maken

Video voor online gebruik op laten nemen

U wilt uw bedrijf of product promoten, maar als klein bedrijf heeft u niet de middelen voor een dure TV-reclame. Online video is een van de doeltreffendste manieren om online reclame te maken. Denk bijvoorbeeld aan een social media advertentie video. De meeste ondernemers hebben echter niet de tijd of de vaardigheden om een professioneel uitziende en overtuigende online video te maken voor in hun social media campagne. Daardoor valt het resultaat vaak tegen, en worden de gewenste doelen niet behaald.

TimmerTV biedt een volledig scala aan diensten, van het opnemen van video’s op outdoor locaties tot studio-opnamen met green screen technologie, voice-over en montage. Gebruik de video voor een later moment voor publicatie online, of stream de video direct online. Ons team maakt al sinds de beginjaren van 2000 video’s voor zowel grote als kleine bedrijven, dus u kunt er zeker van zijn dat uw project behandeld zal worden door professionals met jarenlange ervaring. Ook een social media video laten maken voor gebruik op bijvoorbeeld Facebook, Youtube of uw eigen website op laten nemen? Stuur ons gerust een bericht met uw wensen, dan neemt een medewerker contact met u op.

Super service! Luistert goed naar de mening/wens van de klant!  – Lise Dellen

Kosten social media advertentie video

Ook een video op laten nemen om uw product of dienst te promoten op social media? De kosten voor een online video lopen sterk uiteen afhankelijk van uw wensen. Laat ons geheel vrijblijvend weten wat uw wensen zijn en wij sturen u een raming van de verwachte kosten.

Bedrijfsvideo laten maken door professioneel productiebedrijf TimmerTV

Benieuwd naar wat uw prmotievideo kost? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    Online video op laten nemen: Voorbeelden