TV commercial laten maken

TV commercial laten maken

Een TV reclame op laten nemen

Wij weten allemaal dat een goede TV commercial een bedrijf kan maken of breken. Veel bedrijven geven duizenden euro’s uit aan reclamespots, maar krijgen desondanks niet het rendement waar zij naar op zoek waren. Wanneer u een doeltreffende TV reclame wil maken, kan dat soms wel weken tot maanden onderzoek en ontwikkeling vergen, voordat u zelfs maar begint met het opnemen van de eigenlijke video.

Daarom zijn wij hier! TimmerTV beschikt over ruime ervaring in zowel filmproductie als marketing, en daarom kunnen wij uw concept omzetten in een geweldige TV commercial, tegen een fractie van wat andere bedrijven voor deze dienst zouden rekenen. Ons team staat klaar om u te helpen vanaf de planning, de pre-productie, het filmen, en de montage na de productie tot de uiteindelijke aflevering.

Super service! Luistert goed naar de mening/wens van de klant!  – Lise Dellen

Kosten TV reclamespotje

Wilt u uw klanten imponeren en de concurrentie verpletteren met een hoogstaande TV commercial? Denk dan aan acteurs, visagisten, een professionele cameraploeg, studio’s, regisseurs en muziekrechten. Kosten zijn sterk afhankelijk van complexiteit. Stuur ons een bericht voor prijsindicatie.

Bedrijfsvideo laten maken door professioneel productiebedrijf TimmerTV

Benieuwd naar wat uw TV reclamefilmpje kost? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    Een TV commercial laten maken: Voorbeelden