Videoclip laten maken

Videoclip laten maken

Een muziekvideo op laten nemen

Een goede videoclip is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Waarbij men vroeger nog naar de TV keek voor muziekvideo’s wordt tegenwoordig gekeken naar social media en Youtube. Een gevolg hiervan is dat de spanningsboog van de kijker ontzettend kort is. Er is zoveel content die om de aandacht van de kijker schreeuwt dat een kijker zo afgehaakt is. Het vasthouden van de aandacht van de kijker met een sterke videclip is dus ontzettend belangrijk.

TimmerTV beschikt over veel ervaring en weet als geen ander wat er voor nodig is om een videoclip te maken waar kijkers van onder de indruk zijn. Of het nu in de studio is, of buiten op locatie, elke video wordt opgenomen in 4K en op basis van de wensen van de artiest of of het management wordt de juiste sfeer, look & feel neergezet tijdens de nabewerking. Ook een videoclip op laten nemen door TimmerTV? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Super service! Luistert goed naar de mening/wens van de klant!  – Lise Dellen

Prijs videoclip laten maken

Wat kost een videoclip maken? De prijs voor het laten maken van een professionele videoclip kan zo hoog zijn als u het zelf wil maken. Ter indicatie: Een draaidag met 1 cameraman kost €440 en een montage dag kost €500. Meer weten? Stuur ons uw wensen via het formulier en ontvang vrijblijvend een prijsindicatie.

Bedrijfsvideo laten maken door professioneel productiebedrijf TimmerTV

Benieuwd naar wat uw muziek videoclip gaat kosten? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    Een muziekvideo laten maken: Voorbeelden