Videoproductiebedrijf in Apeldoorn

Videoproductiebedrijf in Apeldoorn

Videoproductiebedrijf in Apeldoorn nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een videoproductiebedrijf in Apeldoorn staat het team van TimmerTV voor u klaar. Het team van TimmerTV zorgt ervoor dat uw video uw doelgroep aanspreekt met een sterke productie. Videoproducties van TimmerTV zijn voorzien van mooie visuals die het publiek overtuigen van de boodschap die u wilt dat ze er uit halen! Of het nu gaat om een nieuw product, een uitlegvideo of aftermovie, TimmerTV maakt het in een handomdraai mogelijk met kwalitatief hoogstaande content.

TimmerTV begrijpt waar het om draait bij het maken van boeiende video’s: impactvolle storytelling door middel van creatieve visualisaties in combinatie met verbluffend beeldmateriaal, indien gewenst aangevuld met professionele voice-overs.

Super service! Luistert goed naar de mening/wens van de klant!  – Lise Dellen

Wat kost een videoproductie?

Wat een videoproductie precies kost is afhankelijk van het aantal draaidagen, de benodigde apparatuur en het aantal montagedagen. Ter indicatie, een draaidag met 1 cameraman kost €440, en een montage dag €500. Omdat elke opdracht maatwerk betreft kunt u via het formulier vrijblijvend een prijsindicatie opvragen.

Bedrijfsvideo laten maken door professioneel productiebedrijf TimmerTV

Benieuwd wat de precieze kosten voor uw videoproductie zullen zijn? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    Videoproductie laten maken door bedrijf in Apeldoorn?