Videoproductiebedrijf in Deventer

Videoproductiebedrijf in Deventer

Videoproductie door een bedrijf in Deventer

Videoproductiebedrijf in Deventer nodig? Het team van TimmerTV bevindt zich vlakbij in Zwolle en bestaat uit ervaren gedreven medewerkers die u zullen helpen om boeiende, overtuigende content te creëren waarmee u conversies stimuleert. Ze zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende typen video’s en hanteren daarbij de hoogste standaarden.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, maar we weten hoe moeilijk het tegenwoordig is voor marketeers die constant de vraag krijgen van hun baas of klanten: “Wat willen mensen?” Wij gebruiken onze creativiteit met grafische animatie tools zodat beelden blijvende indrukken achterlaten – die direct leiden tot call-to actions zoals het online bestellen van producten vanaf uw bedrijfswebsite.

Super service! Luistert goed naar de mening/wens van de klant!  – Lise Dellen

Kosten van een videoproductie

Wat een videoproductie precies kost is afhankelijk van het aantal draaidagen, de benodigde apparatuur en het aantal montagedagen. Ter indicatie, een draaidag met 1 cameraman kost €440, en een montage dag €500. Omdat elke opdracht maatwerk betreft kunt u via het formulier vrijblijvend een prijsindicatie opvragen.

Bedrijfsvideo laten maken door professioneel productiebedrijf TimmerTV

Benieuwd wat de precieze kosten voor uw videoproductie zullen zijn? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    Videoproductiebedrijf in Deventer nodig? Bekijk hier voorbeelden: