Videoproductiebedrijf in Lelystad

Videoproductiebedrijf in Lelystad

Videoproductie in Lelystad

Op zoek naar een goed aangeschreven videoproductiebedrijf in Lelystad? TimmerTV bevindt zich in Zwolle, niet al te ver van Lelystad. Ons team bestaat uit ervaren professionals die precies weten wat ze doen, en we hebben een indrukwekkend portfolio dat voor zichzelf spreekt. Als u aanvullend werk van ons wilt zien voordat u ons inhuurt, neemt dan contact met ons op. Dan sturen wij u graag een aantal voorbeelden toe!

Of bel ons gewoon even zodat een van onze vriendelijke vertegenwoordigers u kan helpen met het beantwoorden van eventuele vragen of zorgen die u zou kunnen hebben! We kijken er naar uit om spoedig van u te horen! Neem vandaag nog contact op met videoproductiebedrijf TimmerTV door onderstaand formulier in te vullen!

Super service! Luistert goed naar de mening/wens van de klant!  – Lise Dellen

Wat kost een videoproductie?

Wat een videoproductie precies kost is afhankelijk van het aantal draaidagen, de benodigde apparatuur en het aantal montagedagen. Ter indicatie, een draaidag met 1 cameraman kost €440, en een montage dag €500. Omdat elke opdracht maatwerk betreft kunt u via het formulier vrijblijvend een prijsindicatie opvragen.

Bedrijfsvideo laten maken door professioneel productiebedrijf TimmerTV

Benieuwd wat de precieze kosten voor uw videoproductie zullen zijn? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    Videoproductiebedrijf in Lelystad nodig?