Videoproductiebedrijf Zwolle

Videoproductiebedrijf Zwolle

Videoproductiebedrijf TimmerTV in Zwolle

Een video kan uw bedrijf maken of breken. U kunt het zich niet veroorloven om een productie van lage kwaliteit te hebben met slechte voice-over en montage. Maar u wilt ook geen vermogen betalen voor een eersteklas video. Dat is waar wij om de hoek komen kijken! Wij leveren hoge kwaliteit video producties tegen een betaalbare prijs!

Videoproductiebedrijf TimmerTV in Zwolle zal u helpen een professioneel uitziende en klinkende video te maken die uw conversiepercentage zal verhogen en uw bedrijf zal helpen groeien. De specialisten van TimmerTV beschikken over een jarenlange ervaring in het maken van de meest uiteenlopende videoproducties. Denk hierbij aan live registraties van toonaangevende evenementen, bedrijfsfilms, commercials en videoclips.

Als mensen uw video zien, zullen ze onder de indruk zijn van de kwaliteit van uw product of dienst omdat ze het hebben kunnen ervaren op de best mogelijke manier. Dat soort merkopbouwende kracht is onbetaalbaar!

Super service! Luistert goed naar de mening/wens van de klant!  – Lise Dellen

Wat kost een videoproductie?

Wat een videoproductie precies kost is afhankelijk van het aantal draaidagen, de benodigde apparatuur en het aantal montagedagen. Ter indicatie, een draaidag met 1 cameraman kost €440, en een montage dag €500. Omdat elke opdracht maatwerk betreft kunt u via het formulier vrijblijvend een prijsindicatie opvragen.

Bedrijfsvideo laten maken door professioneel productiebedrijf TimmerTV

Benieuwd wat de precieze kosten voor uw videoproductie zullen zijn? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    Voorbeelden van videoproductiebedrijf TimmerTV in Zwolle