Videoverslag laten maken

Videoverslag laten maken

Videoregistratie van een evenement

U bent op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in het vastleggen van uw evenement. Een videoverslag na afloop van uw evenement is niet alleen een leuke herinnering voor de bezoeker, maar ook een belangrijke marketingtool. Bijvoorbeeld voor het bereiken van nieuwe bezoekers of klanten voor een volgende editie. Het videoverslag kan live gestreamd worden voor de kijkers thuis, maar ook kunnen naderhand de hoogtepunten achter elkaar gezet worden voor gebruik in een aftermovie.

TimmerTV is een een videoproductiebedrijf dat de essentie van uw merk of evenement vastlegt en u een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van andere spelers. Ons team bestaat uit ervaren filmmakers met expertise in het vastleggen van de meest uiteenlopende evenementen. Denk hierbij aan award shows, sport evenementen, festivals, concerten, (theater) voorstellingen, bedrijfsevenementen en andere sfeer- en eventverslagen.

Ook voor videoverslagen en/of web-reports van evenementen die in het buitenland plaatsvinden kunt u een beroep doen op het team van TimmerTV. Mocht uw interesse gewekt zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

Super service! Luistert goed naar de mening/wens van de klant!  – Lise Dellen

Kosten videoreport van een evenement

Wat kost het laten maken van een videoreport van uw evenement? Vaak betreft het maatwerk producties waardoor het vooraf lastig inschatten is wat de kosten zullen worden. Stuur ons daarom een bericht met uw wensen voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bedrijfsvideo laten maken door professioneel productiebedrijf TimmerTV

Benieuwd naar wat een videorapportage van uw event kost? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    Een event videoverslag laten maken: Voorbeelden