Promotiefilm laten maken

Promotiefilm laten maken

Een promotievideo op laten nemen

Ondernemers en organisatoren van evenementen willen graag hun bekendheid vergroten. Promotievideo’s zijn een belangrijk onderdeel van marketing en bij uitstek geschikt voor het onder de aandacht brengen van een evenement of nieuw product. Voor het laten maken van een goede promotiefilm heeft u iemand nodig met veel ervaring en de juiste apparatuur. Daarbij weegt ook het kostenplaatje mee bij de keuze voor een juiste partner.

Het team van TimmerTV kan voor elk type bedrijf of evenementenorganisatie een promovideo opnemen tegen een betaalbaar tarief. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij uw verkoop kunnen stimuleren met onze promotievideo’s!

Super service! Luistert goed naar de mening/wens van de klant!  – Lise Dellen

Kosten promotievideo laten maken

De kosten voor een promotievideo zijn sterk afhankelijk van de wensen en eisen van de klant. Denk dan aan acteurs, visagisten, een professionele cameraploeg, studio’s en regisseurs. Ter indicatie, een draaidag met 1 cameraman kost €440, en een montage dag €500. Wanneer u ons uw wensen kenbaar maakt kunnen wij u snel een kostenindicatie geven voor uw promotiefilm.

Bedrijfsvideo laten maken door professioneel productiebedrijf TimmerTV

Benieuwd naar de kosten van uw promotiefilmpje? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

    Een promotiefilm laten maken: Voorbeelden